show your desktop

This is a discussion on show your desktop within the General - Off topic forums, part of the TunedTech's General category; I was just thinking of redoing my desktop before i move to windows 7, i have this setup since the F1 started (yes I love F1 & Toyota) so just ...




  TunedTech.ca   TunedTech's General   General - Off topic

Thank you for visiting the TunedTech Forums for the Car Enthusiasts. We setup this forum so you can chat and meet other car tuners and enthusiasts members online who have similar interests in cars. Our forums are for discussing everything from off topic to the best fuel injectors for your turbo setup. We know that not everyone has just one car, so our forum of many different cars allows you to chat about them all in one place!

Right now, You are currently viewing our boards as a Guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, view our gallery, play arcade games, chat box, upload content and access many other special features. Registration is fast and absolutely free ...

JOIN NOW FOR FREE!


Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-12-2009, 06:24 PM   #1
ttech Mod
 
4agze's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: USA
My Ride: SR5
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.12

Default show your desktop


I was just thinking of redoing my desktop before i move to windows 7, i have this setup since the F1 started (yes I love F1 & Toyota) so just wondering how members desktop look like. here is my setup



This ad is not displayed to registered members. Register your free account today and become part of the Community.
__________________
4agze is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-12-2009, 08:07 PM   #2
ttech Mod
 
lilredhonda's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: pittsburgh pa
My Ride: 94 civic ex coupe
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.39
Default

how do you take a pic of yer desktop?????
__________________
Hondas are like tampons every pussy needs one
TAKE LIFE LIKE A DIRTY SLUT AND FUCK IT
lilredhonda is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-12-2009, 08:43 PM   #3
ttech Mod
 
4agze's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: USA
My Ride: SR5
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.12
Default

you need to so a print screen and paste it in a paint then to your photobucket
__________________
4agze is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-12-2009, 08:46 PM   #4
ttech Mod
 
lilredhonda's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: pittsburgh pa
My Ride: 94 civic ex coupe
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.39
Default

yeah mine aint letting me do it
__________________
Hondas are like tampons every pussy needs one
TAKE LIFE LIKE A DIRTY SLUT AND FUCK IT
lilredhonda is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-12-2009, 09:13 PM   #5
ttech Mod
 
4agze's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: USA
My Ride: SR5
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.12
Default

hmmm i dont know any other way to do it other than the print screen and paste on paint maybe someone here who is better in computers can give us a tip or other way doing this.
__________________
4agze is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-12-2009, 09:26 PM   #6
ttech Mod
 
lilredhonda's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: pittsburgh pa
My Ride: 94 civic ex coupe
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.39
Default

okay
__________________
Hondas are like tampons every pussy needs one
TAKE LIFE LIKE A DIRTY SLUT AND FUCK IT
lilredhonda is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-13-2009, 02:40 AM   #7
Home boy...
 
Raid3n's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Your house
My Ride: g37x
iTrader: (2)
Posts Perday: 1.14
Default

are you using Macbook?
__________________
H old
O n
N ot
D one
A ccelerating

Raid3n is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-13-2009, 02:45 AM   #8
Home boy...
 
Raid3n's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Your house
My Ride: g37x
iTrader: (2)
Posts Perday: 1.14
Default

here is mine looks like
__________________
H old
O n
N ot
D one
A ccelerating

Raid3n is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-13-2009, 08:47 AM   #9
ttech Super Mod
 
Leo Gets's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: State of Stance
My Ride: AP2
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.15
Default



^^my contribution - desktop at work
__________________
Leo Gets is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-13-2009, 01:02 PM   #10
tTECH newbie
 
AgentZer0's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Calgary, AB
My Ride: skyline your mom
iTrader: (1)
Posts Perday: 0.01
Default

hey guys, im using a macbook laptop and i dont have the print button on my keyboard. is there any other way to get my background looks like?
__________________

Get your Portable ID!
AgentZer0 is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-13-2009, 08:29 PM   #11
ttech Mod
 
lilredhonda's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: pittsburgh pa
My Ride: 94 civic ex coupe
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.39
Default





go pens
__________________
Hondas are like tampons every pussy needs one
TAKE LIFE LIKE A DIRTY SLUT AND FUCK IT
lilredhonda is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-13-2009, 08:36 PM   #12
ttech Mod
 
4agze's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: USA
My Ride: SR5
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.12
Default

Quote:
Originally Posted by Leo Gets View Post


^^my contribution - desktop at work
love the S2000's the middle one looks like the amuse GT1
__________________
4agze is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-13-2009, 08:38 PM   #13
ttech Mod
 
lilredhonda's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: pittsburgh pa
My Ride: 94 civic ex coupe
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.39
Default

where did you guys get your backgrounds there badass
__________________
Hondas are like tampons every pussy needs one
TAKE LIFE LIKE A DIRTY SLUT AND FUCK IT
lilredhonda is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-13-2009, 09:16 PM   #14
ttech Mod
 
4agze's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: USA
My Ride: SR5
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.12
Default

Quote:
Originally Posted by lilredhonda View Post
where did you guys get your backgrounds there badass
im a avid reader of autoblog cant start my day at work before i read few articles and look at pics on whats going on with the automotive world or racing. if you click the pics it will take you to their photo gallery and on top you'll see a HI RES button just switch to that and you'll get a wallpaper size pic so i just right click and save then turn it as a wallpaper.
__________________
4agze is offline  
 
Reply With Quote
Old 06-14-2009, 08:52 AM   #15
tTECH newbie
 
BoostedMKIV's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Texas
My Ride: 93 Supra TT
iTrader: (0)
Posts Perday: 0.01
Default

__________________
BoostedMKIV is offline  
 
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools




All times are GMT -6. The time now is 09:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO
TunedTech™ © 2014